Vibbro sexbutik i Uddevalla

Om oss, numera heter vi Vibbro.se, vårt namn när vi startade verksamheten 2004 i Uddevalla var då Kondomeri Cosmoshop och vår sexbutik online var då kondomeri.se Nu har vi laddat om med ny logga och ny hemsida och vi är samma ägare med nya krafter. Vi tror att människor vill njuta och uppleva sköna orgasmer. Det är inte lätt att veta vad man ska inskaffa för sexleksaker och hur man kan använda varje produkt.

Våra öppettider varierar efter årstid! Sommartider är tisdagar - fredagar 12 - 18 alla helgdagar stängt. Måndagar kan ni boka för att handla ensam i butiken i lugn och ro. Ring tis - fre mellan kl 12-18. Telefon 0522 - 137 15. Ni är vår kund och vi sätter er främst och vill att ni ska känna er bekväma i vår butik i Uddevalla eller på vår sexhop online. Träffa Camilla i butiken, hon är vår sexexpert och vägleder er genom ert köp på bästa sätt. Vi vill bara ha nöjda kunder. Vi svarar på alla era frågor. Vid köp i vår sexshop online, läs vår sexblog där vi ger er handfasta tips och ni kan även ställa anonyma frågor som ni får svar på.

Vi skickar hem ditt paket helt diskret och snyggt. Vi använder oss av postnord.se. Vi får in nya varor varje vecka och vi försöker att lägga ut alla nya produkter på vår sexshop i Uddevalla. Är det en produkt du saknar hos oss, så kan vi beställa hem den och vi återkommer till dig när vi har din vara.

Följ oss på sociala medier och få tillgång till dem senaste erbjudanden och se våra fina varor. Vi fyller på med nyheter och tillfälliga erbjudanden så ofta vi kan och här hittar du också nyttig information om oss, samt kontaktlänkar och intresseanmälningar för homeparty. På ett homeparty tas bara delar av sortimentet med av säljaren, men naturligtvis finns hela sortimentet tillgängligt om man saknar något speciellt. Även här gäller samma låga priser på alla vuxen sexleksaker som i butiken och i vår sexshop onlineVi ser hårt på vår policy angående tystnadsplikten. Även om du handlar från vår sexshop online, i vår sexbutik i Uddevalla eller via något homeparty ute i landet så har vi och våra säljare tystnadsplikt. Just för att du ska kunna känna dig trygg i ditt köp.

Vårt sortiment består av produkter som vuxen sexleksaker, massagestavar, vibrator, dildos, parleksaker, penisringar, penispumpar, receptfria potenstabletter, receptfria potenspiller, orgasmspray, klitorisgel för kvinnans lust. Vi har även riktigt bra kladdfria glidmedel och glidmedel med smak. Våra omtyckta massageoljor ska ni prova dem är fantastiska i kvaliteten. Det finns även stora kondomer online och rfsu kondomer  samt smaksatta kondomer. Vårt BDSM sortiment utökas veckovis och vi tar hem det kunder frågar efter. Våra svenska porrfilmer och övriga sexfilmer har vi mestadels i vår butik i Uddevalla, saknar du en sexfilm, mejla oss eller ring.

Vibrera mera - Vibbro.se - Sexshop i Uddevalla