Homeparty - Jobba med oss

Jobba med oss - Homeparty Vi söker nu säljare runt om i hela Sverige till vår homeparty verksamhet. Som säljare blir du hembjuden till tjejer, ofta på förfester, tjejmiddagar, parmiddagar och liknande. Din uppgift som säljare är att presentera Vibbros produkter och efteråt ta upp beställningar av de som vill handla. I arbetet ingår även att informera, svara på frågor och rådgiva. Du kommer därför få skriva under ett avtal om tystnadsplikt. Fokus ska ligga på att kunderna får en rolig, trevlig och underhållande kväll. Så mejla oss idag och börja Jobba med oss - Homeparty

Att jobba för Vibbro.se är ett fritt och roligt arbete med mycket goda förtjänstmöjligheter, företaget betalar som brukligt sociala avgifter. Till din hjälp har du våra varor och en produkt lista som innehåller våra populäraste produkter som kunderna får känna, smaka och lukta på. Du har även klädkataloger och informationsblad till förfogande. Våra varor får du antingen köpa till mycket förmånligt pris alternativt jobba av under en viss tid. Jobba med oss - Homeparty och njut av ditt extra jobb som mestadels är på helger. 

Du som söker bör vara utåtriktad, fördomsfri, positiv och ha lätt att prata inför grupp. Om du har tidigare erfarenhet av hompartybranschen är det en bra merit. Känns detta som rätt jobb för dig? Skicka då en kort presentation av dig själv och varför du söker jobbet till oss via e-post.

Jobba i butiken
Att jobba med oss är att du jobbar mycket under eget ansvar, Jobba i vår butik är ett mycket stimulerande jobb. Om du är intresserad att jobba för oss, så är det bara att mejla oss. Vi svarar på dina frågor. Skriv ditt mejl och bifoga bild på dig själv, skriv gärna vilka tidigare kassa vanor du har eller bemötande av kunder. Vi söker dig som är noggrann, punktlig och välkomnade för kunder. 

Fyll i kontaktformuläret nedan och sök jobb idag.

MVH / Vibbro Vibbrera mera.