Boka Homeparty

Boka homeparty – Uddevalla välj ett homeparty med känsla och engagemang över att visa hur man kan förändra sitt sexliv. Vibbro (Kondomeri Cosmoshop) finns i Uddevalla, och du som bor här kan även boka in oss Trollhättan, Vänersborg, Färgelanda, Lysekil, Munkedal, Orust, Ljungskile,  Stenungsund och i närhet av alla ovannämnda. Bjud in 7-20 av dina vänner och bekanta, kvinnor eller par på ett homeparty eller sexparty, hemparty, kryddparty som det också kan kallas. Passa på att umgås med dina vänner samtidigt som du handlar. En toppenbra kombination! Boka Homeparty – Uddevalla du med.

Boka home party i Uddevalla

 

En kvinnlig försäljare kommer hem till dig och visar upp våra produkter – massageoljor, sexleksaker, afrodisiakum mm. Under lättsamma förhållanden presenterar hon kort alla produkter och låter dem skickas runt bland gästerna så ni kan känna, klämma lukta och smaka på allt. Hon besvarar gärna på alla frågor under ert homeparty eller senare i enskildhet. En trevlig kväll med många trevliga skratt!

Vi har 100% tystnadsplikt. Alla beställningar görs i enrum med försäljaren.

Boka Homeparty – Uddevalla det kostar ingenting att ha ett vanligt homeparty och vi har heller inget köptvång. Detta gäller för ett vanligt tjejparty där alla kvinnor är bjudna och att temat för kvällen en informationskväll för våra produkter. Däremot så tar vi en milersättning (20kr/mil) ifrån säljaren.

Om man bokar ett homeparty med par så räknas ett par som 1.

Vid en möhippa, födelsedagsfest, eller annat evenemang tar vi ut en avgift.

Fredagar och lördagar är attraktiva homeparty kvällar, så var ute i god tid för att boka sexparty. Det går naturligtvis även bra att boka på vardagskvällar.

Bonusen till värdinnan baseras på hur mycket som handlas under kvällen, så dra nu ihop vännerna och ha ett homeparty med Kondomeri Cosmoshop Uddevalla.

Kom till butiken i Uddevalla för att boka eller ring 0522-13715

En kväll att minnas! Det lovar vi!

En kväll att minnas med ett Homeparty

 

Boka butiken på måndagar

Ni har möjligt att boka butiken så att ni kan i lugn och ro handla och få expertis hjälp av en sexexpert på plats. Handla för minst 1500kr. Ni har då hjälp i 40 min. Vi rekommenderar att ni tittar på vår hemsida innan det bokade besöket.

Om ni inte handlar för 1500 kr så tar vi ut en avgift på 500 kr.

Vid köp för 3000 kr så får ni en vip present.

Ring butiken för ett besök 0522 – 137 15 (tis-fre 10-18)

 Fyll i formuläret nedan om du har några frågor, boka homeparty eller kolla om vi har någon säljare som kan komma till er.

Här finns vi

Kontaktformulär

* Obligatoriska fält